Veel gestelde vragen…

Wat is Galerie Nasty Alice Shop?
Een webshop die verbonden is aan onze kunstgalerie. Alle kunst producten zijn eveneens te koop in onze galerie op de Sint Antoniusstraat 10 in Eindhoven.

Ik wil jullie nieuwsbrief ontvangen of mij afmelden?
Ongeveer tien keer per jaar versturen wij een nieuwsbrief met daarin in alle nieuwtjes en wetenswaardigheden omtrent onze galerie en exposities. Om u aan te melden voor ons nieuwsbriefsysteem klikt u op deze link: Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Uitschrijven doet u via de link onderaan in onze nieuwsbrief of u stuurt een e-mail naar info@galerienastyalice.nl. U zult dan geen nieuwsbrieven meer ontvangen.

Hoeveel producten kan ik bestellen?
Al onze kunstwerken zijn unieke stukken en daarom is er maar een van, met uitzonderingen van kunstwerken in oplage en complementerende producten waarbij het aantal vermeld staat.

Versturen jullie ook naar het buitenland?
Wij versturen ook naar België en Duitsland, tijdens het bestelproces kunt u het land selecteren. Andere landen in overleg.

Waarom moet ik verzendkosten betalen?
Wij rekenen verzendkosten omdat wij onze kunstwerken versturen via PostNL.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
Alle informatie over verzendkosten kunt u vinden onder het kopje verzendkosten onderaan elke pagina.

Kan ik mijn bestelling bij jullie afhalen?
Ja dat kan, we zijn gevestigd aan de Sint Antoniusstraat 10, 5616RT in Eindhoven. Wacht op de bevestigings-email, dan weet u dat de bestelling klaar staat, u kunt ook bellen voor de actuele status (06) 34 053 028.

Ik heb een vraag over de betalingsmethoden.
Alle informatie over betalingen kunt u vinden onder het kopje bestel-/betaalmogelijkheden onderaan elke pagina.

Wat is de KunstKoopregeling?
De koopregeling is een manier van koop op afbetaling. Het biedt de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag te betalen in termijnen.
U betaalt geen rente en er zijn geen kosten aan de regeling verbonden. Of te wel 100% kunst 0% rente.
De regeling geldt voor kunstwerken met een prijs tussen de € 350,- en € 8.000,-. De aanbetaling bedraagt 30% van het aankoopbedrag.
Het maximaal aantal termijnen is tot een bedrag van € 1.000,- = 10 maanden, vanaf € 1.000,- = 20 maanden.
De regeling is een samenwerking tussen Galerie Nasty Alice en ABN AMRO. Vervroegd aflossen is mogelijk en gebeurt via automatische incasso.
De regeling is beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Meer informatie en aanmelding: info@galerienastyalice.nl

Ik wil iets wijzigen. Hoe werkt dit?
Dit kan door een mail te sturen naar info@galerienastyalice.nl  of neem telefonisch contact op (06) 34 053 028.

Mijn status staat op dit moment op voldaan, wat betekent dit?
Als je bestelling op voldaan staat, houdt dat in dat de order is afgerekend en wordt verwerkt.

Mijn product is nog niet binnen wat moet ik doen?
Normaal gesproken wordt je bestelling geleverd in 3 tot 10 werkdagen, indien hiervan wordt afgeweken ontvangt u een bevestigings e-mail. Via het ontvangen Track & Trace nummer kunt u de bestelling volgen. Mocht u na 10 werkdagen nog niks in huis hebben, stuur dan een mail naar info@galerienastyalice.nl of neem telefonisch contact op (06) 34 053 028.

Kan ik het kunstwerken ruilen of retour geven?
Wij hanteren het wettelijke termijn van 14 dagen (herroepingsrecht) als het product gekocht is via de website en daarbij onbeschadigd, ongebruikt in originele verpakking met een retourformulier terug gestuurd of gebracht word naar onze galerie aan de Sint Antoniusstraat 10, 5616RT in Eindhoven. Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.
Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

Ik heb mijn retour naar jullie opgestuurd maar nog niks gehoord?
Gemiddeld duurt het retourproces maximaal twee weken. Mocht je na twee weken nog niks gehoord hebben stuur dan een e-mail naar info@galerienastyalice.nl of neem telefonisch contact op (06) 34 053 028.

Ik heb een klacht, opmerking of tip.
Wij staan altijd open voor eventuele klachten, opmerkingen of tips.

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field